Urmareste-ne pe

Actualitate

Record după record la numărul de diagnosticați cu Covid în Bihor!

Publicat

pe

Sursa foto: Rawpixel.com

A fost o nouă săptămână „de foc” în Bihor, cu trei noi recorduri în materie de infecții descoperite. Cel mai recent a fost raportat sâmbătă, când în județ au fost identificate încă 116 persoane infectate cu Covid. Precedentul record se înregistrase vineri – 106 de îmbolnăviri. Astfel, până sâmbătă dimineață, numărul total bihorenilor infectați ajunsese la 4.523.

Marea majoritate a persoanelor recent diagnosticate erau din Oradea, Şuncuiuş (18, cu toţii locatari ai Centrului Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice Dumbrava), Beiuş (13, din care 12 sunt locatari ai Centrului Rezidenţial), Sânmartin şi Marghita (câte 6), Sântandrei (5), Oşorhei (4), Salonta, Vaşcău, Derna, Mădăras, Lugaşu de Jos, Copăcel, Bunteşti, Ciumeghiu, Hidişelu de Sus, Tinca, Toboliu, Nojorid, Roşia, Şinteu, Abram, Suplacu de Barcău, Abrămuţ, Tărcaia, Bunteşti, Săcădat, Sârbi, Auşeu, Aleşd, Drăgeşti şi Ceica, iar două persoane sunt din alte judeţe.

Bilanțul total al deceselor era, sâmbătă, de 171, totalul vindecaților rămăsese la 3.457, iar în tot județul erau înregistrate 900 de cazuri active. La nivel naţional, sâmbătă au fost 3.952 de noi îmbolnăviri şi 63 decese, astfel încât bilanţul cazurilor Covid de la începutul pandemiei a ajuns la 176.468, iar al deceselor la 5.812. S-a marcat și un nou record de pacienți internați la ATI: 745.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *