Urmareste-ne pe

Sanatate

Îngrijorător! Un nou record: 260 de bihoreni diagnosticați cu Covid-19

Publicat

pe

Răspândirea noului coronavirus devine tot mai îngrijorătoare. Nu mai puțin de 260 de bihoreni au fost depistați cu Covid-19, în ultimele 24 de ore, după cum arată datele comunicate joi la prânz de Grupul de Comunicare Strategică.

Numărul total al bihorenilor diagnosticați urcă, astfel, la 6187, iar ținând cont de numărul cazurilor depistate în ultimele 14 zile, incidența infectărilor a ajuns la 2,85 la mia de locuitori.

Persoanele recent diagnosticate au domiciliul în Oradea, Aleşd, Marghita, Ştei, Sântandrei, Sânmartin, Valea lui Mihai, Oşorhei, Nojorid, Abram, Sânnicolau Român, Olcea, Rieni, Şuncuiuş, Tinca, Ciumeghiu, Bunteşti, Buduslău, Mădăras, Boianu Mare, Ţeţchea, Borod,  Copăcel, Budureasa, Popeşti, Roşiori, Balc, Şimian, Husasău de Tinca, Finiş, Tulca şi Răbăgani.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.481 de cazuri noi de Covid. Astfel, până joi au fost confirmate ca infectate, cumulat, 229.040 de persoane. Dintre acestea, 6.764 de persoane diagnosticate au decedat, dintre care 83 numai în ultimele 24 de ore.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *