Urmareste-ne pe

Sanatate

85 de bolnavi activi de Covid-19 în Bihor. Nici un caz nou în ultimele 24 de ore

Publicat

pe

Sursa foto: Rawpixel.com

Nici un caz nou de infecție cu Covid-19 nu a mai fost depistat în ultimele 24 de ore în Bihor, cu toate că în spitalele orădene s-au înregistrat încă 204 analize PCR, după cum informează surse medicale.

În laboratoarele Spitalului Municipal au fost efectuate, în ultima zi, 106 analize PCR, iar în cele ale Spitalului Judeţean – 98. În total, până acum în Oradea au fost făcute 19.403 teste Covid.

Astfel, cumulat, numărul diagnosticaților din județ a rămas la 661 de îmbolnăviri. Numărul cazurilor active în Bihor era, joi dimineață, 85, după cum arată sursele citate. În total, 554 de persoane au fost declarate vindecate, ultimele șase persoane fiind externate în ultima zi.

Conform unui comunicat al DSP, rata de vindecare a ajuns în prezent la 83,94% din totalul persoanelor diagnosticate cu Covid în judeţ, de la începutul pandemiei.

Joi dimineaţă în Spitalul Municipal din Oradea mai erau internate 110 persoane – cele 85 fiind cazuri active plus suspecți.

Bilanţul deceselor a rămas la 22 la număr (unul raportat greșit pentru Bihor), a rămas neschimbat din 30 mai.

În singurul centru de carantină rămas funcţional în apropierea Oradiei mai erau joi dimineaţă, pentru prima oară de la izbucnirea pandemiei, doar 9 persoane.

Polițiștii bihoreni au verificat 1.370 de persoane aflate în izolare la domiciliu, mai arată DSP.

„Pentru nerespectarea măsurilor dispuse la nivel național pe perioada stării de alertă au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 12.000 lei”, mai arată comunicatul.

Mai mult
Advertisement
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *