Urmareste-ne pe

Actualitate

Un bărbat s-a aruncat de la etajul 6 al Spitalului Județean din Oradea

Publicat

pe

Un bărbat internat la secția de Neurochirurgie de la Spitalul Județean s-a sinucis, în cursul zilei de marți, aruncându-se de la etajul 6 al clădirii. Acesta era alcoolic şi în sevraj.

Pacientul de 42 de ani, din  Lugaşu de Jos, a ajuns la spital după ce cu o zi înainte se lovise la cap şi avea dureri. Sursele medicale au confirmat că suferise un traumatism cerebral minor și atrofie cerebrală, cauzată cel mai probabil de alcoolism.

„Un pacient internat prin UPU, pe la ora 15, s-a aruncat pe geam. Se lovise la cap cu o zi înainte, după o căzătură, şi a acuzat dureri. Pentru că era alcoolic şi în sevraj, după internarea pe secţie a fost legat de pat cu curele, conform procedurilor, dar a reuşit să le rupă şi apoi a rupt şi sistemul de închidere al ferestrei de la salon, care în mod normal permite doar oblatarea, apoi s-a aruncat”, a explicat managerul Spitalului Judeţean, dr. Gheorghe Carp.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de criminaliști care au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul.

Dar, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar şef Alina Fărcuţa, „nu există suspiciuni că bărbatul ar fi fost victima unei infracţiuni”.