Urmareste-ne pe

Actualitate

Gravidă, agresată sexual de un tânăr de 19 ani, în Oradea. Bărbatul a fost arestat preventiv

Publicat

pe

O tânără însărcinată a fost agresată sexual, luni, în plină zi, pe strada Posada din cartierul Rogerius. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Incidentul s-a petrecut la orele prânzului. Femeia circula pe trotuar împreună cu un copil mic, iar pe lângă ea a trecut un bărbat care s-a întors și a început să o pipăie în zonele intime.

Din cauza șocului, gravida a căzut în genunchi. Bărbatul a luat-o la fugă, dar a fost prins imediat de două persoane aflate la faţa locului.

„Au intervenit poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din Poliţia Municipiului Oradea”, a spus luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, care a adăugat că bărbatul este un tânăr de 19 ani din Drăgești.

După ce a fost reţinut timp de 24 ore, acesta a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru agresiune sexuală.

Măsura a fost dispusă tot marţi, de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Oradea, la solicitarea unui procuror de la Parchetul local, dar mai poate fi contestată la Tribunalul Bihor.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *