Urmareste-ne pe

Actualitate

Gravidă, agresată sexual de un tânăr de 19 ani, în Oradea. Bărbatul a fost arestat preventiv

Publicat

pe

O tânără însărcinată a fost agresată sexual, luni, în plină zi, pe strada Posada din cartierul Rogerius. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Incidentul s-a petrecut la orele prânzului. Femeia circula pe trotuar împreună cu un copil mic, iar pe lângă ea a trecut un bărbat care s-a întors și a început să o pipăie în zonele intime.

Din cauza șocului, gravida a căzut în genunchi. Bărbatul a luat-o la fugă, dar a fost prins imediat de două persoane aflate la faţa locului.

„Au intervenit poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din Poliţia Municipiului Oradea”, a spus luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, care a adăugat că bărbatul este un tânăr de 19 ani din Drăgești.

După ce a fost reţinut timp de 24 ore, acesta a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru agresiune sexuală.

Măsura a fost dispusă tot marţi, de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Oradea, la solicitarea unui procuror de la Parchetul local, dar mai poate fi contestată la Tribunalul Bihor.