Urmareste-ne pe

Actualitate

Angajaţi de la Termoficare şi Compania de Apă Oradea vor fi izolaţi la muncă

Publicat

pe

Compania de Apă Oradea şi Societatea Termoficare îşi vor izola la locul de muncă angajaţii din compartimentele esenţiale. Ambii furnizori caută soluţii pentru ca aceştia să beneficieze de condiţii bune de muncă şi odihnă.

Societatea Termoficare se pregăteşte ca începând de miercuri să izoleze la muncă 60 de angajaţi care să deservească noua centrală pe gaz şi staţia chimică. Aceştia urmează să lucreze în ture de 7 zile, spaţiile vor fi dezinfectate periodic, vor avea paturi pliabile şi masa le va fi asigurată prin servicii de catering.

Dan Creţu, directorul comercial al Termoficare, a declarat că „în momentul de faţă căutăm spaţii în incinta centralei unde să putem caza personalul şi facem demersuri pentru achiziţionarea de paturi pliabile şi servicii de catering pentru oameni care vor fi consemnaţi la locul de muncă”.

Şi Compania de Apă Oradea se pregăteşte să ia măsuri similare. „Asociaţia Română a Apei, în care CAO este membră, a cerut deja oficial norme care să prevadă că în cazul uzinelor de apă şi al staţiilor de epurare angajaţii pot fi consemnaţi la locul de muncă pentru a asigura continuitatea serviciilor”, a spus directorul tehnic al CAO, Gheorghe Popa.

Măsurile au fost luate în calcul pentru a putea preveni îmbolnăvirea angajaţilor cu coronavirus şi a evita riscul nefuncţionării serviciilor vitale, de încălzire şi apă.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *