Urmareste-ne pe

Actualitate

Blue Air va zbura din nou pe ruta Oradea – Bucureşti şi retur

Publicat

pe

Compania aeriană Blue Air a anunţat oficial că reintroduce zborurile pe ruta Bucureşti – Oradea şi retur, începând din 7 august.

Clienţii care și-au cumpărat biletele în perioada 17-19 iulie au plătit sume care începeau de la 9,99 euro pe segment. Aeroportul Oradea a precizat că vor fi 4 zboruri săptămânale Bucureşti – Oradea şi retur, în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică.

Pe de altă parte, Visit Oradea (Asociaţia de Promovare a Turismului, din subordinea Primăriei) a anunţat că, începând din luna august, va demara alături de Blue Air o campanie de promovare a destinației Oradea la nivel naţional, pentru a atrage cât mai mulți turiști din capitală în orașul de pe Crișul Repede.

Compania a decis să oprească zborurile în primăvara anului trecut, ultimul zbor Blue Air de Bucureşti de pe aerogara orădeană fiind efectuat pe 28 martie 2019.

Pe de altă parte, reprezentanţii Aeroportului Oradea au anunţat vineri că, odată cu prima cursă Blue Air, pe 7 august, va fi inaugurat şi noul terminal al aerogării, finalizat cu o întârziere de aproape doi ani.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *