Urmareste-ne pe

Actualitate

Zborurile Ryanair din Oradea, amânate în contextul pandemiei

Publicat

pe

Zborurile internaţionale pe care Ryanair a anunţat că le va opera din decembrie 2020 pentru a lega Oradea de Londra, Milano, Bologna şi Dusseldorf au fost anulate „due to changes to travel restrictions”, adică din cauza schimbărilor în ceea ce priveşte restricţiile de călătorie în vreme de pandemie și a faptului că o bună parte a continentului este în carantină parţială.

Potrivit portalului Ryanair, zborurile vor demara, de fapt, la finalul lunii februarie 2021. Primele zboruri disponibile pentru rezervări pe rutele Oradea – Londra Stansted, Oradea – Milano-Bergamo, Oradea – Dusseldorf-Weeze şi Oradea – Bologna sunt după data de 20 februarie.

Informaţia a fost confirmată, joi după amiază, printr-un comunicat oficial transmis de Primăria Oradea. „Reamintim că, începând cu luna decembrie 2020, compania Ryanair ar fi operat 4 zboruri internaționale, cu două frecvențe pe săptămână pentru fiecare destinație. Destinațiile sunt: Londra (Stansted), Milano (Bergamo), Bologna și Dusseldorf (Weeze)”, se arată în informare. Totodată, comunicatul subliniază că Ryanair va opera timp de 12 luni de la Oradea, conform contractului prin care operatorul a primit un sprijin financiar de 800.000 euro, cu aprobarea Comisiei Europene.

„Asemenea situaţii de forţă majoră au fost prevăzute în contract. Acest lucru nu afectează deloc angajamentele şi anume Ryanair va trebui să opereze timp de un an de zile din momentul în care vor putea debuta cursele”, a precizat Mihai Jurca, reprezentantul municipalității.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *