Urmareste-ne pe

Actualitate

Interimat prelungit pentru Consiliul de Administraţie al Aeroportului

Publicat

pe

Surpriză la ședința de joi a Consiliului Judeţean Bihor, care nu a mai votat bugetul, dar a votat în unanimitate prelungirea cu încă două luni a mandatului celor 7 membri ai Consiliului de Administraţie al Aeroportului, pe considerentul că aceştia, deşi nu au demarat încă procedura de recrutare a unui nou director general în locul lui Gheorghe Pasc, pensionat în vară, au pregătit patru proiecte în valoare de peste 20 milioane euro pentru îmbunătăţirea infrastructurii aeroportuare.

Detaliul – necomunicat până acum – s-a aflat după ce vicepreședintele Ioan Mang a cerut un fel de dare de seamă despre activitatea CA.

„Acest CA lucrează, se pregăteşte să depună pe POIM patru proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii”, i-a răspuns vicepreședintele CJ Traian Bodea, care și-a asumat sarcina de a coordona activitățile de la Aeroport.

Acesta a enumerat trei obiective: un „gard inteligent” pentru împrejmuirea Aeroportului, cu senzori de alarmă, un „drum de utilitate în jurul pistei”, extinderea pistei spre Nojorid.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *