Urmareste-ne pe

Actualitate

Nicio localitate din Bihor nu mai este în carantină

Publicat

pe

Nicio localitate din Bihor nu mai este în carantină, a anunţat Instituţia Prefectului, după ce miercuri, 9 decembrie, şeful DSU, Raed Arafat, a emis ordinele de ridicare a carantinei în Nucet şi Sighiştel, aşa cum a propus Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în baza analizei de risc efectuate de DSP Bihor, coroborate cu avizul emis de Institutul Naţional de Sănătate Publică.

Analiza indică „o scădere accentuată, la 3,28 de cazuri la mia de locuitori în localitatea Nucet, respectiv la 4,52 de cazuri la mia de locuitori în localitatea Sighiştel”. De asemenea, în 9 decembrie, s-a încheiat perioada de carantină valabilă pentru Fînaţe şi Câmpani.

Pe de altă parte, sâmbătă dimineață, bilanțul infectărilor cu Covid-19 a ajuns la 15.867 de la începutul pandemiei şi până în prezent, după ce în ultimele 24 de ore fuseseră diagnosticate încă 145 noi infectări cu SARS-CoV-2.

Până sâmbătă, bilanţul deceselor urcase la 534 decese, iar numărul vindecărilor crescuse la 13.397. În secţiile Spitalului Municipal din Oradea, inclusiv în cele exterioare, erau internaţi 381 pacienţi, dintre care 43 în compartimentele ATI. În judeţ erau înregistrate 1.934 de cazuri Covid active.

Mai mult
Advertisement
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *