Urmareste-ne pe

Actualitate

O nouă victimă de Covid-19 în Bihor: un tânăr de 23 de ani cu alte afecțiuni grave

Publicat

pe

(Sursa foto: thejakartapost.com)

Un tânăr de doar 23 de ani a murit miercuri la Spitalul Municipal Oradea, fiind infectat cu virusul Covid-19. În aceeași zi alți doi bihoreni au mai fost diagnosticați cu noul coronavirus.

Potrivit Institului Național de Sănătate Publică, bihoreanul a fost diagnosticat cu Covid-19 în 18 aprilie și a fost internat la Spitalul Municipal. Tânărul suferea și de obezitate, sindrom Cushing și Pemfigus vulgar, în tratament cu imunosupresoare, o boală care se manifestă la nivelul epidermei și care are de regulă un prognostic rezervat.

Numărul deceselor în Bihor se ridică astfel la 17. La nivel național numărul deceselor a ajuns, la momentul publicării acestei știri, la 1.013.

Pe de altă parte, tot miercuri, alte două persoane din județ au fost confirmate cu Covid-19, potrivit unor surse medicale. Bilanțul îmbolnăvirilor s-a ridicat la 490, din care 369, adică peste 75%, s-au însănătoșit deja.

În Spitalul Municipal Oradea mai sunt în acest moment 164 de persoane internate, 33 fiind la secția exterioară, amenajată la Hotelul Ceres din Băile 1 Mai.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *