Urmareste-ne pe

Actualitate

RECORD de îmbolnăviri cu coronavirus în Bihor: 151 de noi cazuri!

Publicat

pe

Sursa foto: Rawpixel.com

Nu mai puțin de 151 de bihoreni au fost diagnosticați în ultimele 24 de ore cu noul coronavirus, după cum arată cifrele transmise duminică la prânz de Grupul de Comunicare Strategică, astfel că numărul total al îmbolnăvirilor din județ ajunge la 5431!

Astfel, incidența cumulată a cazurilor la nivel județean se apropie de pragul critic de 3 cazuri la mia de locuitori, ajungând duminică la 2,06.

Potrivit unor surse, noii diagnosticați provin din Oradea, Sântandrei, Sânmartin, Beiuș, Aleșd, Marghita, Salonta, Remetea, Roşiori, Brusturi, Borod, Şuncuiuş, Bratca, Sânnicolau Român, Căbeşti, Dobreşti, Tileagd, Ţeţchea, Săcuieni. Între aceștia se numără și cadre medicale.

Județul figurează și pe lista celor în care s-au înregistrat decese, nefiind specificate, însă, detalii despre acestea.

Bilanţul deceselor urcă la 187 în judeţul Bihor.

Potrivit GCS, în urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.855 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până în 25 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 209.648 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *