Urmareste-ne pe

Economie

Street Food Festival revine la Oradea, în Cetate. Vezi cine va concerta!

Publicat

pe

Street Food Festival revine la Oradea -FOTO- Primaria Oradea

Street FOOD Festival revine la Oradea. În perioada 22 și 25 iulie va avea loc o nouă ediție în curtea Cetății. Conceptul festivalului din acest an e Yummy & Yay, ceea ce promite o colecție mare de experiențe, atât culinare cât și legate de activități distractive sau de programul artistic.

Muzica live de calitate face parte din meniu și anul acesta. Vineri seară vor concerta  Lucia și Kryptonite Sparks, sâmbătă vor urca pe scenă Baby Elvis și Robin and the Backstabbers, iar duminică va fi rândul celor de la Dimitri’s Bats și Byron.

Alături de artiști, truck-urile vor fi și ele vedetele festivalului, așa cum e normal la Street FOOD Festival.

Organizatorii promit un mix impresionant de arome specifice bucătăriei internaționale și o gamă largă de băuturi reci, ideale pentru serile de weekend din mijlocul verii.

Acces condiționat

Intrarea la festival e liberă, dar e condiționată de respectarea unor măsuri reglementate prin lege. Astfel, la eveniment pot participa doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS CoV 2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care prezintă testul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS CoV 2, nu mai vechi de 72 de ore.

De asemenea, accesul va fi permis și persoanelor care, contra cost, vor efectua un test Rapid Antigen non-invaziv, iar rezultatul va fi negativ.

Testarea se face la punctul de testare special amenajat la intrarea în festival, în curtea mare a Cetății.

Accesul copiilor însoțiți cu vârsta mai mică sau egală cu 16 ani este necondiționată de vaccin sau test.