Urmareste-ne pe

Actualitate

Un nou record de îmbolnăviri cu Covid-19 în Bihor: încă 178 de diagnosticări

Publicat

pe

Marți a fost înregistrat un nou record de infectări cu noul tip de coronavirus în Bihor.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că, față de raportarea precedentă, de luni, încă 178 de bihoreni au mai fost depistați cu această boală, numărul total al infectaților înregistrați în județ fiind de 5.711.

Conform unor surse, noii diagnosticați sunt din Oradea (marea majoritate), Marghita, Beiuş, Sântandrei, Nojorid, Paleu, Oşorhei, Sânmartin, Hidişelu de Sus, Mădăras, Boianu Mare, Tinca, Husasău de Tinca, Diosig, Sânnicolau Român, Şimian, Viişoara și Abram.

Dat fiind numărul mare al îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 din ultimele 14 zile, marți, Bihorul a ajuns la o incidență de 2,38 îmbolnăviri la mia de locuitori, după cum arată GCS.

La nivel național, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 4.724 cazuri noi, numărul total al cazurilor ajungând la 217.216.

De asemenea, au fost raportate 104 decese (56 bărbați și 48 femei) (un nou record național) ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați inclusiv în spitale din Bihor, conform GCS.

După cum se știe, începând de marți, 27 octombrie, municipiul Oradea a intrat în scenariul roșu, alături de alte 7 localități din județul Bihor, astfel că școlile și grădinițele au trecut în online.

Detalii, în articolul de mai jos:

Criza Covid-19: Oradea intră în scenariul ROȘU, alături de încă 7 localități! Vezi restricțiile!

 

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *