Urmareste-ne pe

Actualitate

Vămile din Bihor cu trafic redus sunt închise de vineri!

Publicat

pe

Credit foto: Szilagyi Lorand

Punctele de trecere a frontierei din ţară care au un trafic redus, inclusiv cele din Bihor, vor fi închise, începând de vineri, de la ora 12, poliţiştii fiind redirecţionaţi în zonele de frontieră cu trafic intens.

Anunţul a fost făcut joi seară de ministrul de Interne Marcel Vela. Potrivit acestuia, în judeţul nostru vor fi închise trei puncte de trecere şi anume Săcuieni, Salonta şi Valea lui Mihai, singura vamă deschisă fiind cea de la Borş, pe unde se înregistrează și cel mai mare aflux de călători.

Un alt punct închis ce aparţine de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea este cel din satul Turnu (judeţul Arad).

Celelalte puncte de frontieră care se vor închide sunt Negru Vodă, Lipniţa, Dobromir, Zimnicea, Turnu Măgurele şi Bechet la frontiera cu Bulgaria, Sighet, de la graniţa cu Ucraina, Rădăuţi-Prut şi Oancea la graniţa cu Moldova.

În aceeași ordine de idei, și Serbia a închis mai multe puncte de trecere a frontierei în România de la Porţile de Fier II, Moldova Nouă, Foieni, Vâlcani, Lunga, Drobeta Turnu-Severin şi Naideş, dar rămân deschise cele de la Porţile de Fier I, Moraviţa şi Jimbolia.

Pe de altă parte, Ministrul Sănătăţii a emis un ordin prin care până în luna septembrie a acestui an exportul de medicamente şi echipamente medicale este interzis, în acest sens fiind oprite şi primele TIR-uri cu medicamente destinate exportului.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *