Urmareste-ne pe

Actualitate

Nici un bolnav de coronavirus în Bihor. Trei suspecți internați la Boli Infecțioase

Publicat

pe

(Sursa foto: Dailyexpress.com)

În prezent nu există nici un bolnav de coronavirus în județ, însă trei persoane sunt internate la Secția de Boli Infecțioase la Spitalul Municipal din Oradea fiind suspecți de infectare cu virsul COVID-19.

Anunțul a fost făcut marți de Prefectura Bihor în urma datelor oferite de Direcția de Sănătate Publică.

Cu toate acestea un suspect de coronavirus a fost identificat luni în Borș, la frontieră. „În PTF Borş au fost identificate, în data de 9.03.2020, două persoane care s-au întors din Italia, zona roşie. Acestea au fost plasate în carantină şi au fost recoltate probe biologice pentru testare Covid-19, care au fost transmise pentru analiză la centrul din Cluj-Napoca”, se precizează în informare.

Acesta a fost internat în cursul zilei de ieri la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Municipal Oradea și i se recoltează probe. Tot acolo mai sunt internate încă două persoane care au venit și ele dintr-o zonă cu foarte multe persoane infectate cu virusul COVID-19.

Alte nouă persoane sunt izolate într-un centru amenajat special în județ, iar alți 265 de cetățeni sunt autoizolați la domiciliu, dintre care 144 de persoane care s-au întors în ţară din zone afectate de COVID19 şi 121 de apropiați.

În privința autocarului care a ajuns în țară luni din Italia cu 47 de persoane, informarea prefecturii arată că s-a dispus continuarea călătoriei, iar odată ce vor ajunge acasă ei se vor autoizola la domiciliu.

Mai mult
Click aici pentru a lasa un comentariu

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *